5 km. i onödan!!!

Hej allihop!!


Såhär var min dag idag =P


Sov gamska  länge idag,till ungefär 11.00 fast det är inte så länge för mig =P
Åt frukost musli och yoghurt.
Sen tog jag fram resväskan men orkade inte pack så jag och Magdis cyklade i väg och köpte glass och tuggummi
till planet eller asså tuggumi till planet och glass till Idag lite rörigt =P Vo köpte en pigelin var och magda köpte läkorol tuggumi och jag nåt annat kom inte ihåg =). Sen när vi kom hem sa mamma att Linnea hade ringt så jag ringde upp henne,och så sa vi att hon skulle komma till mig sen åkte vi och badade i bruket men min  grattis badbollb =P blåste bort ut i vattnet så vi följde effter den ända till Baset!! Typ 5 km i JÄTTE högt gräs den sista biten innan vi var framme vid Baset,Baset är ett annat bad men vi httade inte badbollen  =( Gick typ 5 km i jätte högt gräs i onödan!!! hahah..
Men sen gick vi bil vägen till baka  som  var mycket närmare typ 1 km =).Sen kom pappa =) 0ch vi åkte och köpte en till glass och solkräm =) Hoppade lite sdutsmatta åt middag och nu är jag vid datorn.

Det är hela min dag idag!
 
Nu ska  jag nog dricka te och gå och kolla vad jag ska ha med till Spanien.Sen kolla på TV.Efter det ska borsta tänderna ducha och gå och sova =).
Fick låna en kamera av pappa från hans jobb som jag ska ha med mig till Spanien och så var min mobil färdig från lagnongen också =D.Har nytt telnr. nu kan det utantill var jätte lätt =D

 Här är en gammal bil på Linne och Magda =)

Inte där vi badade hade ingen bild från det men en annan Från Birka =P

SKriv kommentarer =p

Kram /Julia



Kommentarer
Postat av: Madde

Hola tjejen!

I dag är det sol och 32 grader i södra Spanien :)

Ha en riktigt trevlig semestervecka nu på den spanska solkusten med god mat och härliga bad i Medelhavet (du kan väl ta ett dopp för moster också :)), och håll i era saker om ni ska till Gibraltar, har hört att aporna där snor godis från barnen :)

Stor abrazo(=kram) från Madde

2009-07-03 @ 09:49:12
Postat av: Julia

=D

2009-07-12 @ 14:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0