Lite allt möjligt.. xp

Hej igen:) Nu har jag precis kommit hem från agillitybanan.. Hade aldrig provat det förut, det var skit kul, och Wilda var jätte duktig:P Nu e klockan 19.57 och ska snart äta middah, spagetti och köttfärsås.. Mums!
Idag var mamma och jag ute och sprang, gjorde det igår med, inte så långt men har inte tränat på ett tag så jag har inte så bra kondis.. Imorron kommer mina kusiner upp hit till dalarna, kul, dom ska typ stanna här i några dar, sen när dom har åkt hem ska emma, jag och mamma åka till Örebro med nåra av mammas kompisar och deras barn, där ska vi bo i tält nån natt och när vi kommer hem igen kommer Julia och Magda upp hit till Dalarna och ska bo här i nåra dar, det ska bli kul:) Men sen ska vi äntligen få åka hem till kära Sthlm igen<333 Har varit här i nåra veckor nu...
Och sen börjar skolan igen:/ Ja, vad ska man säja.. sommaren har gått fort??
Mhum,, ska väll se på nån film ikväll ellr nått, typ sitta vid datan.
Hare najjs<3 / Fiia..


Grattis Wilda! =D

Heej, Nu kom jag precis hem från affären, var och handlade hundbajspåsar, mat och nån god hundmat på burk som Wilda ska få ikväll när mamma kommer upp:) För Wilda fyller ju 1 år idag!!! Grattis min lilla bebis! <3<3
Imorrse gick jag , pappa och emma in och sjöng för wilda när hon låg på sängen hon fick oxå lite godis, sen gick jag och emma ut och kastade boll till henne på tomten som hon älskar :P haha! Idag ska typ jag och emma åka och bada, de e så himla varmt ute...
Men nu ska jag gå ut och försöka underhålla mej själv :P Ha de bäst/ Fia :)
Ps. Några bilder på min lilla Wilda (a)









                                 Bebish<3<3

I Dalarna

Hej:) Nu e jag i Dalarna, kom upp för typ en vecka sen och ska va här i typ 2 veckor till..
Idag när jag vaknade hade mamma redan åkt hem till sthlm för att jobba, hon tog med sej mina kusiner i bilen.. haha
Nicke och sanna, dom skulle oxå till sthlm. Så idag har jag varit med emma, pappa, och farfar:)
Först åkte vi till Holen (ett fik) där emma och jag får äta gratisglass hela sommaren för vi hjälpte till att jobba där en dag:P så vi tog en glass där.. sen åkte vi till Rättvik och kollade på fiskesaker åt emma och farfar.. Inte så kul för mej:P haha!
Efter det käkade vi pizza och sen åkte vi hem. Så nu har vi inte gjort så mkt mer, typ varit inne på datorn och så...
Men jag tror att jag ska gå och lägga mej snart, e ganska trött.
PussOkram /sofiiah<3


Jah och världens bästa kusse! <3 I

Pikc-nick, valla får!

Hej hej!!!

I natt sov Linnea över hoss mig =) , igår kväll grilla vi marsmelows elr hur det stavas =P Men vi grilla dem över ljus =D blev lite kladdigt haha,men det var kul =D! Vi kolla på e film, och låg vi och pratade ända till ca. 2.30 =P.Vi vaknade vid ca.11.30 och åt frukost m.m.
Sen gjorde vi pannkakor med blåbären som vi hade plockat förut ,så det blev blåbärs pannkakor =)Vi tog med pannkakorna på picknicken och så tog vi med lite dricka och sånt =P.Effter det cyklade vi bort till fåren och skulle sätta ut filten och maten men då kom nästan alla fåren och ville ha mat HAHAH,så vi fick gå utanför hagen och sätta oss =)
Han som ägde fåren tror jag det var undrade om vi kunde hjälpa med att lock fåren bort till en liten del av hagen , för han skulle  typ räkna fåren och räkna hur måbga lamm och vuxna får det vra =). Vi tog upp våra digestive kex som vi tog med oss och lockade alla fåren bort till den där andra delen av hagen ,det tog typ en kvart.Men sen visste inte vad vi skulle göra sen för fåren skulle gå till baks för det var inget staket mellan hagen och den där andra delen.Men vi cyklade därifrån och kollade på några geter.När vi kom tillbaka var alla fåren ute i den stora delen i gen =( ,men han kanske hade räknat fåren medans vi var borta hoppas det eller att han såg att vi hade gjort det iallafall =P hih. Men vi cyklade hem ,Linnea till sig och jag till mig =)
Har inga kort för det går inte och ta kort med min mobil och kameran glömde jag =( ,
men nu ska jaggå och äta köttbullar!¨

 Får  !

Hejdå! /Julia <33

Blåbär och får!

Hej!!

Idag vaknade jag vid ca. 10.00 ,åt frukost kollade lite på Tv , lekte me Stitch och målade naglarna sen cyklade Magda,jag och mamma till en skog och plockade blåbör där vi plockade typ 3 liter blåbär sen gick vi in i en hage med får som låg vid skogen,och klappade fåren.När jvi kom hem bakade jag blåbärs muffins men det blev jätte mycket blåbär kvar som Magda ville göra blåbärspaj av =D. Nu har jag kolla lite på TV ska snart gå och sova,,men ska kolla lite till på TV.=)

blåbär!

Jag råkade radera all bilder från kameran så kan inte lägga ut några bilder från Spanien=( om inte mammas
kamera fixar sig =)

Men lägger ut dem här bilderna från google så länge ;):

 en sån här apa med unge på magen hoppade på mamma =D HAHAH!

Här var vi och kollade på dem vilda aporna!




God natt! /Julia

Hemma från Spanien!

Heejsan!!

Nu har jag kommit hem från Spanien,kom till Sverige igår vid ungefär 23.50 och var hemma vid ca. 1.00.

I spanien åkte vi till gigbraltar som är en engelska kooni i Spanien där kollade vi på vilda apor och en  apa med en unge  på magen  hoppa upp på
mammas väska och försökte ta den hahah =DSen  åkte vi och kollade på vilda delfiner det var jätte häftigt dem hoppade precis vid båten =D,vi har badat jätte mycket men mest i poolen det var så salt i havet =)
Ska lägga yt  bilder jag tog  bilder med  kameran jag fick låna av pappa  men dem försvan =(men tror det kanska dem är kvar HPPAS verkligen det, men sen tog jag några med mammas kamera och dem kan jag lägga ut =).

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra alla mina telefonnr. fanns på mitt sim kort som jag tappade bort men ska kolla på hitta.se om jag kan hitta =P några kontakter =).
Föesökte ladda över bågra bilder från mammas men knapparna funkar inte på hennes =(hoppas det funkar senare =)

Kram /Julia

                                   



                                                                              





5 km. i onödan!!!

Hej allihop!!


Såhär var min dag idag =P


Sov gamska  länge idag,till ungefär 11.00 fast det är inte så länge för mig =P
Åt frukost musli och yoghurt.
Sen tog jag fram resväskan men orkade inte pack så jag och Magdis cyklade i väg och köpte glass och tuggummi
till planet eller asså tuggumi till planet och glass till Idag lite rörigt =P Vo köpte en pigelin var och magda köpte läkorol tuggumi och jag nåt annat kom inte ihåg =). Sen när vi kom hem sa mamma att Linnea hade ringt så jag ringde upp henne,och så sa vi att hon skulle komma till mig sen åkte vi och badade i bruket men min  grattis badbollb =P blåste bort ut i vattnet så vi följde effter den ända till Baset!! Typ 5 km i JÄTTE högt gräs den sista biten innan vi var framme vid Baset,Baset är ett annat bad men vi httade inte badbollen  =( Gick typ 5 km i jätte högt gräs i onödan!!! hahah..
Men sen gick vi bil vägen till baka  som  var mycket närmare typ 1 km =).Sen kom pappa =) 0ch vi åkte och köpte en till glass och solkräm =) Hoppade lite sdutsmatta åt middag och nu är jag vid datorn.

Det är hela min dag idag!
 
Nu ska  jag nog dricka te och gå och kolla vad jag ska ha med till Spanien.Sen kolla på TV.Efter det ska borsta tänderna ducha och gå och sova =).
Fick låna en kamera av pappa från hans jobb som jag ska ha med mig till Spanien och så var min mobil färdig från lagnongen också =D.Har nytt telnr. nu kan det utantill var jätte lätt =D

 Här är en gammal bil på Linne och Magda =)

Inte där vi badade hade ingen bild från det men en annan Från Birka =P

SKriv kommentarer =p

Kram /Julia



RSS 2.0